Bliv insider i dansk erhvervsliv.

Køb abonnement på InsideBusiness

Kom i gang

Se alle fordelene ved InsideBusiness

Det får du med InsideBusiness

Bliv insider i dansk erhvervsliv

Kom tæt på den finansielle sektor samt landets kapitalfonde og topvirksomheder

Fordyb dig i unikke tophistorier to gange ugentligt – slip for overflødige nyhedsbreve

"Vi sætter dagsordenen i dansk erhvervsliv hver uge"

Danmarks dybdeborende erhvervsmedie

Med InsideBusiness Erhverv kommer du tæt på spændende virksomheder, den finansielle sektor, kapitalfonde, M&A og den seneste udvikling. Vi sætter dagsordenen i dansk erhvervsliv hver uge.

”På InsideBusiness sætter vi en ære i at gå mere i dybden end andre gode erhvervsmedier. Du får mere at vide om dine konkurrenter og den omverden, som betyder noget for virksomheden, din forretningsmodel og dine investeringer. Vi er stærke på alle grene af finans, M&A og med på de vigtigste erhvervshistorier og trends.”

Peter Nyholm

Chefredaktør og medstifter

InsideBusiness

”Vi giver dig de unikke historier du ikke finder andre steder om de største kapitalfonde, de vigtigste virksomhedshandler og går helt tæt på landets tungeste virksomheder. Hos os er det indholdet og ikke overskrifterne, der har førsteprioritet.”

 

Morten Johnsen

Direktør, redaktør og medstifter

InsideBusiness

InsideBusiness giver mig et indblik i nogle historier inden for finans, jeg ikke finder i andre medier – ofte med kilder meget tæt på kernen. Når InsideBusiness er bedst, bringer de læseren til at forstå ikke bare hvad, der er sket, men også hvorfor.

Torben Möger Pedersen, adm. direktør, PensionDanmark

Det er en fornøjelse at runde ugen af med et blik i InsideBusiness. Vigtige historier formidles kompetent i et begribeligt sprog. Et friskt og velkomment kompetent alternativ til dagligdagens hurtige copy-paste nyhedsformidling. Kan anbefales

Lars Petersson, adm. direktør, Sparekassen Sjælland-Fyn

I en tid hvor overskrifter og hastighed fylder i medierne, er det berigende, at læse et tidsskrift, der fordyber sig i detaljerne og stadig begrænser sig til det væsentligste. InsideBusiness leverer vedkommende og dybdegående erhvervsjournalistik. Læs det

Per W. Hallgren, adm. direktør, Jeudan A/S