Om InsideBusiness

Velkommen til Danmarks nye dybdeborende erhvervsmedie 

InsideBusiness www.ib.dk er det nye dybdeborende erhvervsmedie til ledere, specialister og erhvervsinteresserede danskere. Vi er målrettet mobil, tablet og pc. Vi udkommer alene digitalt, men du kan printe vores udgivelse ud under seneste numre, hvor du også har adgang til vores arkiv over tidligere udgivelser.

Vi udkommer hver fredag morgen, så du hver weekend kan nyde vores artikler. Vi har også nyhedsbrevet InsideBusiness Analyse, som kommer først på ugen. .Vi vil altid forsøge at komme et skridt dybere end andre gode erhvervsmedier.

Det betyder også, at vi lægger fortroligt materiale frem på websitet, når vi mener, at det er i læsernes interesse. Du kan f.eks.  finde Nykredits samarbejdsaftale med en lang række pengeinstitutter, den såkaldte Totalkredit-aftale, som distribuerer en meget stor del af danskernes boliglån. Du skal altså læse InsideBusiness, hvis du vil være inside og ikke outside i dansk erhvervsliv.

Hos InsideBusiness er troværdighed og journalistisk integritet vigtig. Vi bygger på redaktionel uafhængighed af finansielle interesser. Mediets økonomi er baseret på abonnementsalg til virksomheder og private, hvor hvert login bliver billigere desto flere du køber til din virksomhed. Læs mere om abonnementspriser og bestil her.

Bag mediet står de to erfarne journalister og erhvervsredaktører Peter Nyholm og Morten Johnsen.

InsideBusiness lanceres i tæt samarbejde med Mandag Morgen og TV2 Business.

InsideBusiness har ISSN 2446-3159

Holdet bag: 

Peter Nyholm, Ansvarshavende chefredaktør og medstifter
Mere end 10 års erfaring med erhvervsjournalistik. Fire år som finansredaktør på Berlingske. Før det seks år som erhvervsjournalist på Jyllands-Posten. Uddannet journalist fra DJH og dagbladet Børsen. Erfaren erhvervskommentor fra TV2. Kaptajn af reserven og bilentusiast af hjertet. Telefon: 41726404, nyholm@ib.dk

 

Morten Johnsen, Adm. direktør, redaktør og medstifter
Mere end 10 års erfaring med erhvervsjournalistik senest Virksomhedsredaktør på Finans/JP, tidl. erhvervsjournalist på Berlingske, Erhvervsbladet, Jyllands-Posten og erhvervsredaktør på EkstraBladet. Vinder af FUJ-prisen 2010. Telefon: 41154015, mjo@ib.dk

 

Caroline Damsgaard Christensen, erhvervsjournalist
Fast freelancer med tilknytning til InsideBusiness. Research-stærk erhvervsjournalist med erfaring i dybdeborende artikler fra Ugebrevet Mandag Morgen. Uddannet journalist fra RUC. Har boet i Berlin og studeret international politik i et år. Telefon: 22640666, cdc@ib.dk

 

Esben Grøn Iversen, Salgs og Marketingschef.

Tidligere salgschef hos Berlingske Medier, bladsalg. Samt 6 års som B-to-C regionsansvarlig i televerdenen, Hi3G Danmark. Uddannet Diplom i Ledelse, samt undervejs med en kandidat i International Virksomhedskommunikation.  Passioneret dyrker af skiløb og entusiastisk jazzmusiker i fritiden. Telefon 41154020, egi@ib.dk

Finansielle forhold

InsideBusiness ejes af Inside Media CVR 374021. De to majoritetsejere er Peter Nyholm og Morten Johnsen med 90 pct. af aktierne. De resterende aktier ejes af fire aktionærer bl.a. den erfarne erhvervsmand Henning Kruse Petersen og adm. direktør og medieiværksætter Jesper Sehested Lund fra JSL Management. InsideBusiness modtager mediestøtte.

 

Betingelser

 

Betaling
Et abonnement på InsideBusiness betales forud. Faktura fremsendes med pris, påført abonnementsperiode og rettidig betalingsfrist. Efter den første abonnementsperiode fortsætter abonnementet automatisk, medmindre der modtages en opsigelse.

Betaling med Dankort for private 

Ved betaling med Dankort eller Betalingsservice tilmelder kunden betaling direkte på www.ib.dk. Vi tager forbehold for eventuel opkrævning af gebyr ved betaling pga. Nets-aftale. Udebliver betalingen, pålægges der rykkergebyr – maksimalt efter den til enhver tid gældende rentelov. Ved betaling med kreditkort vil du automatisk blive tilmeldt Automatisk Betaling.

Betaling af introduktionstilbuddet sker ved levering af første års abonnement. Herefter vil abonnementet automatisk blive trukket fra dit kort i henhold til din indgået aftale. Betalingen vil altid fremgå af din kontooversigt, og du kan til enhver tid framelde dig Automatisk Betaling, hvis du ønsker at skifte til en anden betalingsform.

Ved betalingsservice og kortbetaling opkræves næste betaling automatisk ved udløbet kort før udløb af abonnement.

Opsigelse
Opsigelse skal ske skriftligt per mail ved henvendelse til kontakt@ib.dk Det er ikke nok, at man undlader at betale fakturaen eller bremser betalingen. Opsigelse af abonnement skal ske senest en måned før første dag i abonnementsperioden.

Manglende betaling
Overholdes betalingsfristen ikke, stopper leveringen og InsideBusiness forbeholder sig ret til at fremsende faktura på modtagne numre. Udebliver betaling af fremsendte faktura fortsat, trods fremsendelse af rykkermeddelelse, sendes sagen til inkasso.

Fortrydelsesret
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele det til InsideBusiness, Bredgade 34, 1260 København K eller til kontakt@ib.dk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber.

Følger af fortrydelse
Hvis de udøver Deres fortrydelsesret indenfor 14 dage, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Du bedes sende en faktura på beløbet, hvorefter vi overfører pengene. De pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.