;

Sponsoreret artikel

3 oplevelser, du kan prøve, mens du afholder forretningsmøde

Mødet trækker ud, forhandlingerne trækker i langdrag, og du har måske brug for at charme kunden. Prøv noget nyt! Prøv en smagsoplevelse til næste forretningsmøde, og oplev noget sammen, mens I får lidt til ganen. En god idé til næste personalemøde, kundemøde eller statusmøde. Køb et gavekort til en smagsoplevelse online, og flyt mødet ud af huset.

Giv dine mødedeltagere et kick af sukker eller koffein til næste forretningsmøde – overrask med en smagsoplevelse, der giver et energiboost og en fælles oplevelse. Du kan flytte mødet ud af huset eller få arrangøren af smagsoplevelsen på besøg hos jer. En sjov og overraskende måde, hvorpå du kan servere lidt for mødedeltagende under mødet.

Sæt smag på forretningsmødet!

Det behøver ikke være kedeligt eller langtrukken at afholde eller deltage i et forretningsmøde. Med smagsoplevelser kan du overraske dine mødedeltagere med lidt lækkert til ganen og en fælles aktivitet. I stedet for den klassiske omgang kaffe, kage eller sandwich under forretningsmødet, kan du lige så godt gøre den kulinariske del til en oplevelse for alle.

Du kan rykke forretningsmødet med kunden eller kollegaerne ud af huset til stedet, der udbyder smagsoplevelsen, eller du kan ved et påkrævet antal deltagere få udbyderen ind i huset og afholde smagsoplevelsen hos jer.

Hvilke smagsoplevelser bør du vælge?

For at det ikke skal tage for lang tid, og det samtidig skal være noget, som alle synes om, er det en god idé at vælge en smagsoplevelse inden for noget, som de fleste kan lide og kender til. Hvis I alligevel har planer om en kop kaffe undervejs, hvorfor så ikke prøve kaffesmagning? Smag på forskellige typer kaffe, og lær om, hvor bønnerne kommer fra.

Ingen siger nej til chokolade

Er der brug for lidt sødt sidst på eftermiddagen eller i de tidlige aftentimer, så er der sikkert ikke nogen, der siger nej til at smage på chokolade. En chokoladesmagning handler ikke bare om at spise løs af chokolade – nøje udvalgte chokoladetyper præsenteres, og der fortælles om processen og oprindelsen bag, mens I smager.

A cup of tea

Er deltagerne i dit forretningsmøde primært tedrikkere, eller vil du gerne udfordre nogle inkarnerede kaffedrikkere? Så prøv en omgang tesmagning. Tesmagning indebærer primært tevarianter på teblade – som sort, hvid eller grøn te. Det betyder, at der på lige fod med kaffe og chokolade er mulighed for at give dine mødedeltagere et lille energiboost. Te indeholder nemlig også koffein (det som man tidligere kaldte for tein).

Book smagsoplevelser online

For at få arrangeret en smagsoplevelse til dit næste forretningsmøde skal du blot vælge et gavekort til en smagsoplevelse – så er du klar til at booke selve oplevelsen, så snart du har indkaldt til møde.

Bestil et gavekort til en smagsoplevelse online og få den leveret direkte i din indbakke med det samme!