;

Sponsoreret artikel

Find det regnskabsprogram, der passer til lige netop dig

Du behøver ikke a være noget geni til erhvervsøkonomi for at mestre nutidens regnskabsprogrammer. Der er efterhånden udviklet så godt med beskrivende emner, at de fleste ikke engang behøver at gøre brug af den support der tilbydes fra de fleste udbydere om at gøre. 

Det er selvfølgelig smag og behag, hvad der passer bedst på dig og din virksomhed. Skal du selv sidde med bogholderiet, er det heldigvis let at gå ind og tjekke de forskellige programmers design og brugervenlighed ud.

Find let det rette regnskabsprogram ved at tjekke det overskuelige site ud, hvor der skabes et godt overblik over de gode og billige løsninger der findes online. Der er en rating, som beskriver hvad nuværende kunder med de forskellige programmer har haft af erfaring. Den er altid god at gå ud fra. Hvis den har scoret til tops, kan du i hvert fald regne med at programmet er forholdsvis brugervenligt.

Måske det netop er den gratis version der passer til din virksomhed

Samtidig får du en god beskrivelse af hvad der tilbydes og hvad der ikke tilbydes, når du vælger enten gratis udgaver eller de billige pakker. Måske du ikke har behov for så meget andet, end et system der opstiller dine faktiske tal i debet og kredit og så er der næsten helt sikkert mange penge at spare, for det kan nemlig være at du vil være den oplagte bruger af de gratis programmer.

Der findes et par stykker der tilbyder gratis regnskabsprogrammer og de kan ved første øjekast godt ligne hinanden meget. Her kan du med fordel tjekke sammenligningen af bl.a. Dinero og Billy ud, så du lettere kan se de små forskelle der er, for der en smule.

Det kan være at du af den ene eller anden grund beslutter dig for at du ikke kan nøjes med en gratis udgave. Måske vil du ikke begrænse dig til et max. antal transaktioner eller noget helt andet, men så er der stadig mulighed for at spare i forhold til regnskabsprogrammer, ved at tjekke de betalende versioner ud.

Valget af det bedste regnskabsprogram er individuelt

Her vil du igen opleve at der er flere at vælge imellem, men til gengæld skal du nu forholde dig til en større prisforskel, hvilket kan forvirre rigtig mange. For hvorfor skal det dog koste så meget mere fra den billigste til den dyreste? Hvad er det man går glip af ved det billigste?

Igen er det her en rigtig fin idé at sammenholde dem med hinanden. Ofte har de dyreste regnskabsprogrammer et utal af funktioner, så selv de større virksomheder kan gøre gavn af dem. Mange mindre virksomheder vil aldrig komme i nærheden af at få brug for disse funktioner og det er her den største del af forklaringen på prisforskelle ligger.

Derfor, tjek ud hvad din virksomhed har brug for kontra hvad regnskabsprogrammet kan dække af behov for dig, og lad dig endelig ikke forvirre og tænke at det bedste må være det dyreste. For det er ikke altid tilfældet og det er meget individuelt.