kontorpc

Sponsoreret artikel

Fjernaflæsning og onlineforbrugsmåling

Som beboer i en lejlighed eller erhvervsejendom vil man gerne have det bedst mulige overblik over sit forbrug, så man undgår at betale mere end nødvendigt. Med et bedre overblik over sine data kan man også bedre reducere sit forbrug og således gøre sig selv og klimaet en tjeneste. Ved hjælp af Brunata kan du med nemme løsninger få overblik over dine egne tal.

Hvis du bor i en ejendom hvor du ikke har overblik over dine egne forbrugsdata eller ejendommens data, kan det være svært at vide om udgifterne bliver fordel på fair vis. Hvis ikke man har adgang til egne data, kan man heller ikke se hvor der potentielt kan være plads til forbedringer, i tilfælde af, man gerne vil nedsætte sit forbrug og dermed udgifter.

Brunata tilbyder derfor et overskueligt forbrugsregnskab så du, som beboer, har nemmere adgang til dine og ejendommens tal. Med en let tilgængelig online forbrugsmåling, kan du hurtigt får indblik i forbrugsregninger og relevante dokumenter.

Overblik over forbrugsdata og ejendomsdata

Man ser naturligvis gerne at energiforbruget i en ejendom bliver målt så præcist som mulig og bliver også fordelt på retfærdig vis. Derfor er Brunata en fornuftig løsning fordi man ikke kun får overblik over egne forbrugsdata – man får også indblik i ejendommens energiforbrug, dens tilstand og dens indeklima. Det er alle sammen faktorer som i sidste ende kan påvirke udgifterne.

Det er især relevant at få overblik over sit eget forbrug af el, vand og varme, så man kan foretage en vurdering af en nødvendighed af at nedsætte sit potentielle høje forbrug og dermed spare på regningerne. Men det er selvfølgelig også en hjælp at få oplysninger om selve ejendommens tilstand fordi nogle – især ældre – ejendomme ikke er optimerede på energiforbruget.

Online forbrugsmåling så alle kan forstå det

Med forbrugsregnskaber er der mange tal at aflæse og holder overblik over. Brunata henvender sig ikke kun til administratorer, men også til beboere som gerne vil have muligheden for at aflæse sine data på en forståelig og overskuelig måde. Derfor tilbyder vi en unik løsning hvor tallene bliver visualiseret på en måde som alle kan forstå og aflæse.

De fleste i familien kan således nemt tilgå forbrugsmålingen online og får overblik og forbruget af el, vand og varme. Står radiatoren ofte tændt, uden at nogen er tilstedet i rummet? Eller får vandet ofte frit løb, mens de små står og børster tænder? Det er garanteret noget der vil blive afsløret i regnskabet.

Med bedre overblik over jeres data, får I også mere kontrol over jeres forbrug. Det giver sig selv, at jo højere forbrug, jo mere dyre regninger. Men med indsigt i jeres tal, kan I sammen kigge på målingerne i familien og vurdere hvor der kan gøres forbedringer og optimere energiforbruget.

Brunata tilbyder innovative løsninger der gør det nemmere og mere overskueligt for alle parter at foretager målinger og aflæse data. For mere information om mulighederne og løsningerne kan man med stor fordel besøge Brunata.dk og lære meget mere om online forbrugsmåling.