;

Sponsoreret artikel

Online salg af LED belysning brager frem

Under Corona pandemien er der mange brancher, der er rigtig hårdt ramt. Hoteller, restauranter og forretninger der sælger oplevelser, kæmper mange af dem for livet.

Helt anderledes ser det imidlertid ud i onlinebranchen. Covid-19 har fået danskerne til i højere grad at blive hjemme indendøre, og den ekstra tid og flere penge mellem hænderne, man plejede at bruge på andre ting, bruges nu i stor stil på at handle på nettet.

En af de brancher, der brager frem, er salget af LED belysning online.

Direktør og medstifter af den store danske LED webshop PlusLED, Rene Sloth, fortæller:

“Vi har længe kunnet mærke, at forbrugernes interesse for at købe LED belysning på nettet er støt stigende. Coronasituationen har blot sat yderligere skub i salget. Hos PlusLED har vi mere travlt end nogensinde før, og i 2020 har vi vi både måttet flytte til nye større lokaler, og ansætte ekstra bemanding til at håndtere de mange ordrer”.

Populære LED produkter 

Til private:

Det ses tydeligt på de varer, der sælges, at mange danskere har brugt den ekstra tid hjemme under Covid-19 til at få lavet noget ved deres bolig. Hos PlusLED er det specielt produkter som LED indbygningsspots, LED armatur og LED strips, der er meget populære. På ordre-sammensætningen kan man bl.a. regne ud, at mange går og renoverer boligen, for så køber man fx et større antal LED spots til huset.

Til byggebranchen:

At byggebranchen også buldrer afsted, kan man også tydeligt mærke. Flere og flere professionelle handler også på nettet, når de skal købe ind til deres projekter. Hos PlusLED.dk oplever man også her, at tingene går stærkt.

“Ud over at handle til private så har vi også en erhvervsforretning som vokser rigtig hurtigt . Mange professionelle henvender sig for at få et samlet tilbud til deres projekter, eller når de lige mangler nogle stumper ude på en adresse. Jeg tror, det er fordi, det er blevet så nemt at handle på nettet, både i forhold til at få leveret hurtigt, men også fordi alle nemt kan sammenligne produkter og priser og vælge det bedste sted at handle ” – fortæller René Sloth.

Øget fokus på energioptimering og miljøet

Ud over at danskerne handler mere og mere på nettet, og at Corona har skubbet til onlinesalget, så hjælpes salget også tydeligt på vej af et øget fokus på energioptimering og miljøet, der både er blandt befolkningen og politikerne.

Her har LED belysning nogle klare fordele, da LED bl.a. holder længere end klassiske pærer og lysstofrør og har et lavere elforbrug. Man kan sige, at der “in” at tænke grønt, og samtidig med at man kan spare penge på sit energiforbrug, hjælper det naturligvis yderligere, at man politisk løbende har gjort det muligt at benytte håndværkerfradraget til at kunne få fradrag for arbejdsløn i projekterne.