;

Sponsoreret artikel

Kom i form i 2020 og få mere overskud i hverdagen

Skal 2020 være året, hvor du kommer i bedre form? Her kan du hente inspiration til, hvordan du kan tage hul på det nye år med fornyet energi og overskud.

Et nyt år står for døren, og sædvanen tro er årsskiftet en god lejlighed til at komme i gang med at dyrke mere motion. Andestegen og risalamanden skal forbrændes, og motivationen er formentlig højere end nogensinde før. Men… hvilken form for motion skal du vælge?

Hvis du har mod på at højne konditallet i 2020, kan du hente inspiration på Kondition.dk – her finder du masser af artikler omkring motion og træning. Og for at hjælpe dig lidt på vej, har vi fundet tre typiske motionsformer, som kunne være din vej til mere overskud i hverdagen.

Løb

Løb er en af de mest populære motionsformer, og det er der flere årsager til. For det første er løb nemt at komme i gang med. Udover et par løbesko har du ikke behov for yderligere udstyr, og du kan løbe når og hvor som helst, du har lyst. Derudover er løb som udgangspunkt gratis, og du behøver ikke at melde dig ind i et træningscenter, en klub eller andet for at komme i gang. Det er dog en mulighed, og kan være en god måde at finde andre løbemakkere på.

Gang

Gang – kan man overhovedet kalde det en motionsform?! Ja, det kan man bestemt. Gang er faktisk en glimrende måde at motionere på. Så godt som alle kan være med, og her er der ingen krav til udstyr, fysisk formåen eller andet. Det er blot på med skoene og afsted. Og stik imod hvad mange tror, forbrænder du faktisk ganske mange kalorier, når du går – især, hvis du holder et godt tempo. Derudover er du garanteret masser af frisk luft, og så har gang også en positiv indvirkning på sindet. Giv det en chance og oplev, hvordan dit overskud kan eksplodere!

Fitnesscenter

En tredje mulighed er at starte i et fitnesscenter. Strengt taget er fitness ikke én, men mange motionsformer samlet under ét, og det moderne fitnesscenter giver dig mulighed for at træne indenfor mange forskellige grene. Her finder du masser af muligheder indenfor både konditions- og styrketræning, og er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang, tilbyder de fleste fitnesscentre vejledning fra en træner. Fitnesscenteret er et glimrende valg, hvis du gerne vil prøve kræfter med mange forskellige motionsformer. Det kan dog være en god idé at ”tyvstarte” allerede i december – fra januar er fitnesscentrene normalt fyldt op med nye medlemmer.