;

Sponsoreret artikel

Lær at investere med online investeringskurser

 Vil du gerne lære at investere? Nu har du mulighed for at deltage i gratis online kurser, der lærer dig alt om copy trading, aktiv aktiehande og daytrading.

Kunne du godt tænke dig at lære at daytrade? Eller måske copytrade eller ligefrem at investere gennem aktiv aktiehandel? Det er nu blevet muligt at deltage i en række online investeringskurser, der har alle har til mål at gøre dig til en bedre investor.

Fælles for kurserne er, at de er gratis og foregår via maillektioner. Hvert kursus består af mellem 10-21 lektioner, og når du har gennemført lektionerne, er du i stand til at agere indenfor det investeringsfelt, kurset omhandler.

Her følger en kort oversigt over minivestering.dk’s online investeringskurser, som også findes på deres hjemmeside her.

Copy trading

Hvorfor opfinde den dybe tallerken, når den allerede er lige foran dig? På kurset Copy trading lærer du at kopiere succesfulde investorers investeringer. Det sker ved hjælp af en automatiseret funktion, der går ind og foretager samme investeringer som den eller de investorer, du følger. Man kan med andre ord sige, at du som copy trader investerer i mennesker i stedet for værdipapirer.

På kurset lærer du både, hvordan du selv finder frem til de bedste investorer, og samtidig får du også konkrete bud på investorer, som du kan kopiere. Kurset klæder dig på til at opnå en aktiv investors succes på trods af, at du selv agerer passiv investor.

Aktiv investering

Hvis rollen som passiv investor ikke passer til dig, kan du i stedet vælge kurset Aktiv investering. Kurset er for dig, der gerne vil lære at investere aktivt i både danske og udenlandske aktier, og over kursets 11 lektioner kommer du hele vejen rundt om den aktive investors facetter.

Kurset er bygget op således, at du både lærer at anvende værktøjer, der kan hjælpe dig med at udpege de rette aktier, men også, hvordan du opbygger din egen aktiestrategi fra bunden og holder dig til den. Kurset er baseret på how-to-guides, der gør det nemt for dig at komme i gang som aktiv investor.

Daytrading

Kan du ikke blive aktiv nok på børsmarkederne, er det i stedet kurset Daytrading, du bør vælge. Kurset lærer dig, hvordan en daytrader analyserer og tænker, og i løbet af kursets 11 lektioner kommer du blandt andet til også at lære om teknisk analyse, der for mange daytradere er den hellige gral.

Kurset foregår akkurat som de øvrige kurser over mail, og du får i løbet af lektionerne gradvist bygget mere viden på, så du i sidste ende er i stand til at klare dig som succesfuld daytrader på både den danske og de internationale børser.