;

Ugens Insider

Tre grunde til at investere i den rette kontorstol

De fleste af os sidder ned det meste af vores arbejdsdag. Faktisk er ca. 35% af den voksne, danske befolkning plaget af smerter i ryggen. Mange af disse tilfælde kommer af at sidde forkert, eller ubehageligt.

Det kan måske virke ubetydeligt hvordan du sidder og hvilken stol du sidder i, og mange arbejdsgivere betragter det endda som unødig fryns. I mange tilfælde kan rygsmerter kureres eller modarbejdes med den rette stol der passer til dig. Efter du har læst denne artikel, vil du være klogere på hvorfor det er værd at investere i en god kontorstol.

Ergonomi

En ergonomisk stol støtter dig i din siddestilling på den korrekte måde. Mange stole kan justeres på flere måder og leveres lige som du vil have dem. Justeringsmuligheder lader dig tilpasse din stol til dit arbejde, til en dag med forskellige opgaver af forskellig intensitet. Måske vil du have en stol med høj ryg, lav ryg, med eller uden armlæn eller en stol uden hjul.

Dankontorstole tilbyder eksperthjælp så du kan blive klogere på dine behov. De har også et showroom hvor du kan prøve din næste kontorstol, og finde ud af hvad der passer til dig. Hos Dankontorstole får du i øvrigt 10 års garanti, frit valg af ekstra udstyr som bløde hjul, fødder m.m., og fuld tilfredshedsgaranti.

En partner i flere år

Et køb af en god kontorstol er en investering i både dit helbred og din pengepung. En god kontorstol er af god kvalitet og er din pålidelige partner i det gode arbejdsmiljø. Mange stole sælges som nævnt med flere års garanti og med ISO 9001 godkendelse. Din ryg og den måde du sidder på, er individuel. Det betyder også at du har gavn af, ikke blot at have en stol du kan justere til din stil, men også at have en stol du kan vænne dig til, og regne med i flere år.

Invester i design

Om du skal købe chefstole, kontorstole eller taburetter, giver det mening for dig at finde det rette design. Den stol du sidder i, og den du præsenterer dine kunder med når de møder dig, siger noget om hvem du er. Om du er tandlæge, topchef eller konsulent er det din tid værd at investere i en stol der passer til dine behov, og afspejler det din arbejdsplads vil tilbyde. Invester i en komfortabel og præsentabel stol og gør et godt indtryk.