Sparegris (2)

Sponsoreret artikel

Få mere kontrol på privatøkonomien

Desværre ser vi i disse usikre tider, et stigende antal danskere, der bliver mere og mere nervøse, for deres finansielle grundlag.

Usikkerheden er desværre berettiget, da den nuværende sundhedskrise ser ud til, at have bidt sig fast i samfundet, ikke bare i Danmark, men i hele verdenen.

I nogle brancher er der travlt som aldrig før, men desværre er der også andre brancher, der lider voldsomt under nedlukningerne og den generelle matte stemning i samfundet.

Usikkerheden og nedlukningerne har ført til, at arbejdsløsheden er steget meget drastisk i de berørte brancher.

En opsigelse eller fyring har naturligvis store konsekvenser for privatøkonomien.

Hvordan får du nu råd til de månedlige udgifter, og er der overhovedet råd til lidt selvforkælelse, hvis du må ned på en form for overførselsindkomst.

Vi vil i denne artikel komme med nogle gode råd, således du kan få mere luft i budgettet. Hjælpe dig med at få styr på budgettet, så der kan skabes et bedre overblik over udgifterne. For det er først efter de faste udgifter, du kan forholde dig til dit rådighedsbeløb.

Med det grundlæggende på plads, så vil vi også komme med et par nyttige fit, der potentielt kan spare dig for mange penge, hver gang du handler online.

Få styr på budgettet!

Det er af stor vigtighed, at du får lavet et budget, hvor du har påført alle dine indtægter og udgifter. Hvis du ikke allerede har et budget, så bør du få lavet ét med det samme.

For med budgettet på plads, så kan du se hvad du har af rådighedsbeløb hver måned. Altså de penge som kan bruges til mad, drikke, tøj, oplevelser osv.

Nogle har mad med som en fast post i budgetter, så de er sikre på, at der også er penge til mad den sidste uge i hver måned.

Er du ikke helt sikker på hvordan, at dit budget skal stilles op og hvad der skal med deri, så kan du kontakte din bank, som gerne hjælper med at sætte det sammen.

Luften i dit budget kommer nemmere, når du ved hvor stort dit rådighedsbeløb er. For nu har du synliggjort for dig selv, om der er råd til de fede solbriller, eller om du skal prioritere anderledes. Kan være mad eller en biograftur med vennerne er mere vigtig.

Nu er det slut med at lave de ”hovsa” køb, når du går fordi en tøjforretning eller andet. For nu ved du med dig selv, om der er råd til tøjet eller ej.

Hvis der er lidt luft i budgettet, så kan vi kun anbefale dig, at du også lægger lidt til side hver måned til uforudsete udgifter. En tandlægeregning, en bilreparation, en ødelagt ovn eller anden pludselig skade, som må laves og betales.

Disse udgifter kom aldrig på et godt tidspunkt, men de kommer. Så sørg for at have lidt på en opsparing eller konto for sig selv, til disse uforudsete udgifter.

Køb de rigtige ting – bare billigere med rabatkoder!

Dette lyder jo til at være umuligt, men det er det faktisk slet ikke. Det bliver brugt af utrolig mange mennesker, der hver dag sparer penge, ved at benytte sig af rabatkoder.

Det er nu blevet så almindeligt og nemt, både at finde koderne, men også at gøre brug af dem.

En rabatkode kan måske give dig en besparelse på 10-20% af normalprisen. For at gøre det ekstra nemt, så finder du på siden Hurtigrabat.dk, rabatkoder til over 600 netbutikker.

De er eksperter i af finde disse koder, og laver også unikke rabataftaler med mange butikker. Ens for dem alle er, at koderne er til fri afbenyttelse, så alle kan spare flere penge.