Om InsideBusiness

Velkommen til Danmarks dybdeborende erhvervsmedie 

InsideBusiness www.ib.dk er et dybdeborende erhvervsmedie til ledere, specialister og erhvervsinteresserede danskere. Vi er målrettet mobil, tablet og pc. Vi udkommer alene digitalt, men du kan printe vores udgivelse ud under seneste numre, hvor du også har adgang til vores arkiv over tidligere udgivelser.

Vi udkommer hver fredag morgen, så du hver weekend kan nyde at gå i dybden med vores artikler. Vi har også nyhedsbrevet InsideBusiness Analyse, som udkommer tirsdag.  Vi vil altid forsøge at komme et skridt dybere end andre gode erhvervsmedier.

Det betyder også, at vi lægger fortroligt materiale frem på websitet, når vi mener, at det er i læsernes interesse. Du skal altså læse InsideBusiness, hvis du vil være inside og ikke outside i dansk erhvervsliv.

Hos InsideBusiness er troværdighed og journalistisk integritet vigtig. Vi bygger på redaktionel uafhængighed af finansielle interesser. Mediets økonomi er baseret på abonnementsalg til virksomheder og private, hvor hvert login bliver billigere desto flere du køber til din virksomhed.

Bag mediet står de erfarne journalister og redaktører Peter Nyholm, Morten Johnsen og Simon Lund Christiansen.

InsideBusiness samarbejder med Mandag Morgen og TV2 Business.

InsideBusiness har ISSN 2446-3159

Holdet bag: 

Peter Nyholm, ansvarshavende chefredaktør og medstifter
Mere end 10 års erfaring med erhvervsjournalistik: 4 år som finansredaktør på Berlingske, og før det 6 år som erhvervsjournalist på Jyllands-Posten. Uddannet journalist fra DJH og Dagbladet Børsen. Erfaren erhvervskommentator på TV2 News. Kaptajn af reserven og bilentusiast af hjertet. Telefon: 41726404, nyholm@ib.dk

Morten Johnsen, redaktør og medstifter
Mere end 10 års erfaring med erhvervsjournalistik senest Virksomhedsredaktør på Finans/JP, tidl. erhvervsjournalist på Berlingske, Erhvervsbladet, Jyllands-Posten og erhvervsredaktør på EkstraBladet. Vinder af FUJ-prisen 2010. Erfaren erhvervskommentator på TV2 News. Telefon: 41154015, mjo@ib.dk

Simon Lund Christiansen, erhvervsjournalist

Har 2 års erfaring med erhvervsjournalist fra bl.a. Dagbladet Børsen, Sjællandske Medier, Danmarks Fonde og InsideBusiness. Simon Lund Christiansen er fastansat erhvervsjournalist på InsideBusiness med ansvar for at dække store danske virksomheder, rådgiverbranchen og venturebranchen. Simon Lund Christiansen har telefonnummer 51153647, slc@ib.dk

 

Marianne Worm, korrekturlæser og redaktør på vores PDF-udgave

Mange års erfaring fra mediebranchen, blandt andet Politiken. Driver eget kommunikationsfirma, Etcetera Kommunikation, www.etcetera.dk

Janne Hiort, grafiker

Erfaren mediegrafiker. Driver Janne Hiorts grafiske tegnestue, www.hiorts.dk

Finansielle forhold

InsideBusiness ejes af Inside Media CVR 37401021. De to majoritetsejere er Peter Nyholm og Morten Johnsen med 90 pct. af aktierne. De resterende aktier ejes af fire aktionærer bl.a. den erfarne erhvervsmand Henning Kruse Petersen og adm. direktør og medieiværksætter Jesper Sehested Lund fra JSL Management. InsideBusiness modtager mediestøtte.

 

Betingelser

 

Betaling
Et abonnement på InsideBusiness betales forud. Faktura fremsendes med pris, påført abonnementsperiode og rettidig betalingsfrist. Efter den første abonnementsperiode fortsætter abonnementet automatisk, medmindre der modtages en opsigelse.

Betaling med Dankort for private 

Ved betaling med Dankort eller Betalingsservice tilmelder kunden betaling direkte på www.ib.dk. Vi tager forbehold for eventuel opkrævning af gebyr ved betaling pga. Nets-aftale. Udebliver betalingen, pålægges der rykkergebyr – maksimalt efter den til enhver tid gældende rentelov. Ved betaling med kreditkort vil du automatisk blive tilmeldt Automatisk Betaling.

Betaling af introduktionstilbuddet sker ved levering af første års abonnement. Herefter vil abonnementet automatisk blive trukket fra dit kort i henhold til din indgået aftale. Betalingen vil altid fremgå af din kontooversigt, og du kan til enhver tid framelde dig Automatisk Betaling, hvis du ønsker at skifte til en anden betalingsform.

Ved betalingsservice og kortbetaling opkræves næste betaling automatisk ved udløbet kort før udløb af abonnement.

Opsigelse
Opsigelse skal ske skriftligt per mail ved henvendelse til kontakt@ib.dk Det er ikke nok, at man undlader at betale fakturaen eller bremser betalingen. Opsigelse af abonnement skal ske senest en måned før første dag i abonnementsperioden.

Manglende betaling
Overholdes betalingsfristen ikke, stopper leveringen og InsideBusiness forbeholder sig ret til at fremsende faktura på modtagne numre. Udebliver betaling af fremsendte faktura fortsat, trods fremsendelse af rykkermeddelelse, sendes sagen til inkasso.

Fortrydelsesret
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele det til InsideBusiness, Bredgade 34, 1260 København K eller til kontakt@ib.dk. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen udløber.

Følger af fortrydelse
Hvis de udøver Deres fortrydelsesret indenfor 14 dage, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Du bedes sende en faktura på beløbet, hvorefter vi overfører pengene. De pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Deling af artikler og brud på ophavsretten

InsideBusiness er underlagt de gængse regler om ophavsret. Det vil sige, at artiklers indhold ikke må deles uden specifik tilladelse. I organisationer og virksomheder er der dog mulighed for at købe abonnementer til hele virksomheden(IP-løsning) eller til flere brugere, som gør, at det er tilladt at dele artikler. Konstaterer InsideBusiness, at virksomheder eller organisationer deler vores artikler eller indhold bag betalingsmur, forbeholder vi os ret til at retsforfølge og rette et økonomisk krav for krænkelse af ophavsretten.