Om InsideBusiness

Velkommen til Danmarks dybdeborende erhvervsmedie 

InsideBusiness www.ib.dk er et dybdeborende erhvervsmedie til ledere, specialister og erhvervsinteresserede danskere. Vi er målrettet mobil, tablet og pc. Vi udkommer alene digitalt, men du kan printe vores artikler og søge på vores hjemmeside, hvor du har adgang til et stort arkiv over tidligere udgivelser.

Vi udkommer hver tirsdag og fredag morgen, så du hver weekend kan nyde at gå i dybden med vores artikler. Vi vil altid forsøge at komme et skridt dybere end andre gode erhvervsmedier.

Det betyder også, at vi lægger fortroligt materiale frem på websitet, når vi mener, at det er i læsernes interesse. Du skal altså læse InsideBusiness, hvis du vil være inside og ikke outside i dansk erhvervsliv.

Hos InsideBusiness er troværdighed og journalistisk integritet vigtig. Vi bygger på redaktionel uafhængighed af finansielle interesser. Mediets økonomi er baseret på abonnementssalg til virksomheder og private, hvor hvert login bliver billigere desto flere du køber til din virksomhed.

Bag mediet står de erfarne journalister og redaktører Peter Nyholm og Morten Johnsen.

InsideBusiness har ISSN 2446-3159

Holdet bag: 

Peter Nyholm, ansvarshavende chefredaktør og medstifter
Mere end 20 års erfaring med erhvervsjournalistik: 4 år som finansredaktør på Berlingske, og før det 6 år som erhvervsjournalist på Jyllands-Posten. Uddannet journalist fra DJH og Dagbladet Børsen. Tidligere erhvervskommentator på TV2 News. Kaptajn af reserven og bilentusiast af hjertet. Telefon: 41726404, nyholm@ib.dk

Morten Johnsen, redaktør og medstifter

Mere end 10 års erfaring med erhvervsjournalistik senest Virksomhedsredaktør på Finans/JP, tidl. erhvervsjournalist på Berlingske, Erhvervsbladet, Jyllands-Posten og erhvervsredaktør på Ekstra Bladet. Vinder af FUJ-prisen 2010. Erfaren erhvervskommentator på TV2 News. Telefon: 41154015, mjo@ib.dk

Christian Carlsen, erhvervsjournalist

Har 7 års erfaring med erhvervsjournalistik fra bl.a. Dagbladet Børsen, Shippingwatch, Mediawatch og InsideBusiness. Christian Carlsen er fastansat erhvervsjournalist på InsideBusiness med ansvar for at dække rådgiverbranchen, store danske virksomheder, revisorer og en række andre områder. Telefon: 41154020, cc@ib.dk

Michael Müller, redaktør for InsideForsikring: Har flere års erfaring som erhvervsjournalist fra Berlingske Business, Erhvervsbladet og Check-in.dk. Michael Müller er fastansat og skriver bredt om den danske forsikringsbranche, som han følger tæt.

22616566, mm@ib.dk

Freja Rømer, abonnementsansvarlig freja@ib.dk 40117211

Studerer erhvervsøkonomi på CBS.

Redaktør for sociale medier: Karla@ib.dk 30896980

Karla læser til markedsføringsøkonom og er ansvarlig for Sociale Medier på InsideBusiness og InsideForsikring.

Marianne Worm, korrekturlæser og redaktør på vores PDF-udgave

Mange års erfaring fra mediebranchen, blandt andet Politiken. Driver eget kommunikationsfirma, Etcetera Kommunikation, www.etcetera.dk

Janne Hiort, grafiker

Erfaren mediegrafiker. Driver Janne Hiorts grafiske tegnestue, www.hiorts.dk

Finansielle forhold

InsideBusiness ejes af Inside Media CVR 37401021. De to majoritetsejere er Peter Nyholm og Morten Johnsen med 90 pct. af aktierne. De resterende aktier ejes af mindre aktionærer herunder adm. direktør og medieiværksætter Jesper Sehested Lund fra JSL Management. InsideBusiness modtager mediestøtte.

 

Betingelser

Læs mere om vores Betingelser her