kontorfoto sponsor

Sponsoreret artikel

Gør din virksomhed klar til en digital virkelighed

Flere og flere virksomheder rykker en større del af deres virksomhed over på digitale platforme. Dette skyldes, at der gennem de digitale platforme må siges at være uendelige af muligheder for vækst i 2021.

Gennem en digitaliseringsproces er det muligt at sælge sine produkter uden nogen dyr husleje, og samtidig ramme kunder over hele verden. Lyder dette som noget for dig og din virksomhed? Så læs med her!

En billigere husleje findes ikke.

En husleje kan for mange virksomheder, store som små, være en stor udgift på budgettet. Men det er en uundgåelig udgift, hvis man ønsker at afsætte sit produkt. Dette kan dog gøres meget billigere gennem en digitaliseringsproces af din virksomhed. Hvis man udelukkende afsætter sit produkt gennem internettet, så har virksomheden ikke behov for en dyr adresse på gågaden, men kan i princippet ligge hvor som helst. Og som om at besparelsen ikke var god nok i sig selv, så har Erhvervsstyrelsen afsat en række midler, SMV:Digital, som din virksomhed kan søge om. Gennem denne ordning er det muligt at få et tilskud på mellem 25.000,- og 250.000,- til din virksomheds digitaliseringsrejse. Midlerne kan bruges til rådgivning og vejledning ved AdNovation.

Få hele kloden som din kundekreds.

Den store forskel på en digital virksomhed, og en gammeldags lokalt forankret virksomhed er, at i den digitale virksomhed gør landegrænser ingen forskel. Om virksomheden sælger til naboen, eller til Kina, er i princippet lige realistisk. Det der er afgørende er ikke geografien, men hvordan man driver virksomheden og udarbejder markedsføringen. I en lokalt forankret virksomhed vil et salg til Kina nok næppe være en mulighed, og digitaliseringen af en virksomhed åbner derfor for mange nye døre. Måske er det ikke et problem for din virksomhed at afsætte deres produkter i nærmiljøet, og det her har derfor ingen interesse for dig, men prøv så at overvej, hvis det også kunne blive afsat i andre dele af verden?

En produktivitet i top.

I en digital virksomhed kan du arbejde hvornår det skal være, og hvor det skal være. Det er ikke en begrænsning om du befinder dig på dit kontor, i dit sommerhus eller på Hawaii. Hele verden ligger for dine fødder, og får du den idé som kan tage din virksomhed til det næste niveau, så har du altid muligheden for at eksekvere på den. Dette kan du fordi at din virksomhed er digital, og fordi at du derfor ikke er bundet af geografi.