Samsung Galaxy S21

Sponsoreret artikel

Her er de stærkeste Samsung-telefoner lige nu

Samsung har i de senere år genvundet troen på, at de kan skabe nogle af de bedste smartphones på markedet. Og det har de god grund til. De imponerer gang på gang med de nyeste teknologier og lækre features, som vi får lov til at få fornøjelsen af. Men med et marked, der byder på et væld af muligheder, kan det være svært at finde frem til de bedste af slagsen.

I denne artikel fortæller vi dig meget mere om de bedste Samsung-telefoner på markedet lige nu og her. Vi kommer blandt andet omkring den populære Samsung Galaxy S21, der allerede nu har taget verden med storm. Meget mere om den og andre modeller lige her.

Toppen af poppen: Samsung Galaxy S21 Ultra

Lad os starte på toppen, for i Samsung Galaxy-serien finder vi flere modeller, der topper på skalaen over kvalitet og finesse. Samsung Galaxy S21 Ultra er ikke nogen undtagelse.

Samsung S21 Ultra har et fremragende kamera med blandt andet et 108 MP-kamera med teleobjektiv. Du får også 12 MP, 10 MP og 40 MP oven i hatten, så du har hele fire forskellige kameraer på bagsiden. Derudover rummer Samsung S21 en hurtig og yderst intelligent processor med Exynos-2100 processoren. Den giver dig helt op til 16 GB RAM i én og samme smartphone.

Når det kommer til Samsung Galaxy S21 pris, har du forskellige muligheder. Køber du en Samsung Galaxy med abonnement, får du ofte din smartphone til en langt lavere pris. Vælger du en Samsung Galaxy uden abonnement, kan du forvente at betale i omegnen af 8-10.000 kr.

En ny generation af klaptelefoner: Galaxy Z Flip 5G

En mere interessant model fra Samsung Galaxy-serien er den nye Z Flip med 5G. Her kigger vi tilbage til fortidens klaptelefoner og kombinerer dem med smart-teknologien, som vi kender den i dag. Du får nemlig en klap-smartphone med fuld skærm.

Her får du den mindste smartphone til dato, men uden at gå på kompromis med noget som helst. Den er klar til 5G, har to gange 12 MP-kamera, 10 MP-frontkamera og 8 GB RAM. Særligt for denne model er, at du helt selv bestemmer kameravinklen. Ved at bruge klapfunktionen i Galaxy Z Flip kan du nemlig vælge den bedste vinkel for dit billede.

Den budgetvenlige: Samsung Galaxy A51

Den sidste Samsung Galaxy-model, vi har med til dig her, er den prisvenlige A51. Her får du en effektiv smartphone med alle de vigtige funktioner, men til en pris under 3.000 kr.

Du kan glæde dig over et fantastisk kamera, hvor du får et 32 MP-frontkamera og op til 48 MP i det firedobbelte bagkamera. Du får også en stor Super AMOLED-skærm i fuld HD, hurtigopladning og en fingertryksaflæser. Her får du en ældre model af super-processoren, da A51 byder på Samsung Exynos 9611-processoren.

Samsung Galaxy A51 er det helt rigtige valg, hvis du ønsker en god smartphone til en fornuftig pris. Du får knivskarpe billeder, adgang til verdens hurtigste mobile internet og lækre features, der gør livet lidt bedre.