pexels-pixabay-50987

Sponsoreret artikel

Hvordan man kan låne penge, selvom man står i RKI

Det kan være svært at låne penge, hvis man står i RKI. RKI er et register over dårlige betalere i Danmark, der gentagne gange ikke har betalt deres gæld.

Lån trods RKI er dog muligt. Nogle udbydere tilbyder nemlig lån til folk under helt specifikke krav, selvom de står i RKI. Hvis du ikke kan finde ud af dette med din bank, så kan du altid kontakte et andet sted. Det er dog vigtigt at have in mente, at der ofte vil være høje renter på disse typer af lån. Læs mere på Vestor.dk lån trods RKI info og her, hvordan lån penge trods RKI her er muligt.

Hvordan kan jeg låne penge, selvom jeg allerede er registreret i RKI?

“Lån penge trods RKI? Umuligt”, har du måske tænkt. Men det kan du faktisk godt; det er bare mere besværligt. Der findes dog kun få udbydere, der tilbyder lån til personer, der står i RKI. Dette skyldes, at det er en stor risiko for udbyderne at låne penge ud til personer, der har problemer med at betale deres regninger. Hvis du ønsker at låne penge trods din dårlige kreditværdighed, kan du nogle steder låne penge med en kautionist. Det vil sige, at du får en anden person til at stå som sikkerhed på dine vegne.

Lån penge nu – selvom du står i RKI

Den ene måde at lån penge trods RKI er altså at få en anden til at stille sikkerhed for dig. En anden måde er et pantelån. Det betyder, at du pantsætter en værdigenstand og får udbetalt penge i bytte for den. Her behøver du ikke, at andre stiller sikkerhed for dig. Det kan være et smykke, en bil eller andet. I perioden du afbetaler på lånet, beholder lånegiverern genstande, og når du har betalt lånet tilbage, får du din værdifulde genstand tilbage.

Sådan låner du penge, selvom du står i RKI

Det er ikke alle låneudbydere, der tilbyder lån til folk registeret i RKI, så du skal researche lidt og undersøge, hvem der tilbyder lån trods RKI. Derefter skal du læse deres vilkår – er de fair, og er det realitisk, at du kan betale pengene tilbage med de renter, gebyrer og vilkår, der er på lånet? Husk, at det er en dårlig idé at optage flere lån, hvis du ikke kan betale dem tilbage. Ellers risikerer du at ende i en gældsspiral, hvor du optager nye lån for at afbetale på dine gamle lån. Du skal derfor altid grundigt overveje, om det er det rette at optage flere lån, hvis du står i RKI.