;
boligkøbsponsor

Sponsoreret artikel

Lån penge til en ny bolig uden om bankerne

Det er de færreste mennesker, der kan købe en ny bolig uden at skulle låne penge til det. Derfor kommer de fleste mennesker til at stå i en situation, hvor de skal låne penge til en ny bolig. Det er vigtigt, at du undersøger dine forskellige muligheder grundigt, så du finder et lån, der kan være med til at realisere købet af din drømmebolig.

Hvis du har forsøgt at låne penge af banken, og har fået et afslag kan der være adskillige årsager til dette. Det betyder ikke, at du ikke kan låne penge til en ny bolig, fordi der findes heldigvis andre muligheder for at låne penge end ved banken. Lån penge uden om banken og optag et ejendomskreditlån, så du kan købe den bolig du går og drømmer om.

Hvorfor kan jeg ikke låne penge hos banken?

Der er mange mennesker, der ikke kan låne penge gennem bankerne til finansieringen af deres drømmebolig, og derfor får et afslag. Der kan være mange årsager til, at bankerne ikke vil låne dig penge. Først og fremmest går bankerne op i, at du har et fast arbejde med en fast månedsløn, da bankerne prioritere stabilitet meget højt. Derfor kan du få et afslag, hvis du eksempelvis er selvstændig erhvervsdrivende, fordi du ikke har en fast indkomst. Det er irrelevant om du har en høj indkomst, hvis den ikke er stabil. Det kan også være, at du ønsker at købe en bolig som banken vurderer kan være svær at få solgt igen, fordi den ligger i en mindre attraktiv del af Danmark. Dette er et stigende problem for folk, der ønsker at bosætte sig i mindre byer og landsbyområder, hvilket har den konsekvens at flere låner penge uden om bankerne.Sidst men ikke mindst ønsker bankerne ikke at låne penge til dig, der har en stor gæld i forvejen, da de frygter, at du ikke vil afdrage på lånet. Der kan som sagt være mange forskellige årsager til, at du har modtaget afslag fra bankerne, men der er ingen grund til at opgive drømmen om en ny bolig. Der findes heldigvis andre lånemuligheder end bankerne. 

Hvad er et ejendomskreditlån?

Et ejendomskreditlån er et alternativ til bankernes lån, og der er mange danskere, der benytter sig af muligheden, hvis de får afslag fra bankerne. Ejendomskreditlånet er en ny betegnelse for det, som tidligere blev kaldt for et pantebrevslån, og er en løsning for de mennesker, der ikke passer ind i bankernes firkantede kassetænkning. Ejendomskreditlånet er fordelagtigt på den måde, at långiver ikke kan ændre vilkårene for lånet i løbet af lånets løbetid. Og så længe du overholder de aftaler, som I har indgået, og afdrager rettidigt på lånet, så kan långiver heller ikke opsige lånet. Långiveren får til gengæld pant i den bolig du køber, og kan på den måde sikre sig. Undersøg muligheden for et lån uden om bankerne, hvis du ønsker at købe en bolig. Det er nemlig både lettere at blive godkendt, og samtidig billigere end mange andre typer af lån.