ivæstsætter

Sponsoreret artikel

Mange iværksættere glemmer at holde fri

Rigtig mange iværksættere arbejder hårdt for at skabe vækst i deres forretning. Mange af dem arbejder endda så hårdt, at de glemmer at holde fri og koble fra.

Selvom det er vigtigt, at man er villig til at knokle, hvis man vil have succes med sin egen virksomhed, er det også vigtigt at huske at koble fra.

Når man tager sig tid til at gøre dette, er det afgørende, at man tager det seriøst. Det er derfor ikke nok, at du blot smider dig på sofaen med benene op i en times tid.

Vigtigt at lade batterierne op

På trods af, at der findes iværksættere (og andre), der kan arbejde rigtig mange timer om dagen i en lang periode, kommer der et tidspunkt, hvor de løber panden mod muren.

Med andre ord, så kommer der et tidspunkt, hvor det er nødvendigt for kroppen at tage en pause. Og når man kan mærke, at det bliver nødvendigt, skal man lytte til sin krop.

Desværre er der mange, der ikke får det gjort, og derfor ender de med at brænde ud eller blive ramt af stress. For at undgå dette, er det vigtigt, at man ikke nedprioriterer at slappe af.

Mange måder at gøre det på

Der er rigtig mange måder at koble fra på. Derfor er der ikke én metode, der er den rette. Derimod skal du blot fokusere på, hvad der fungerer for dig.

Det betyder også, at det ikke altid er nødvendigt at rejse med Emirates for at besøge Elevat3 spa i Dubai. Som regel er der meget mindre, der kan gøre det.

For nogen er det f.eks. en glimrende løsning at tage en bog under armen, og betale for adgang til en wellnessafdeling. På den måde er der mange, der får ladet deres batterier op.

Det behøver ikke at være 14 dage ad gangen

Det er med garanti ikke første gang, at du har hørt om, at du som iværksætter skal huske at holde fri. Det er nemlig noget, der er blevet prædiket en del i de senere år.

Faktum er dog, at det ikke behøver at være en ferie på 14 dage. Der er mange, der føler, at de sagtens kan få ladet batterierne op, hvis blot de piller en dag ud af kalenderen til fuldstændig restitution.

Som der er givet udtryk for tidligere, er der nemlig ikke nogen opskrift på, hvordan det skal gøres. Derimod skal du arbejde med at finde ud af, hvad der fungerer for dig.