;
kontor2

Sponsoreret artikel

Sådan arbejder du bedst hjemmefra

De fleste har oplevet at skulle arbejde hjemmefra i disse tider. Med internettet i dag kan alle møder næsten klares digitalt, og det betyder, at vi i fremtiden har mange flere muligheder for at tage en tørn derhjemme frem for at skulle ind på kontoret hele tiden. Men hvordan indretter du egentlig dit hjem, så du arbejder bedst hjemmefra. Læs mere her og bliv klogere.

Vi er mange, som har arbejdet hjemmefra på det seneste. De fleste har haft gode oplevelser, men så er der dem, der hurtigt bliver kulrede af at være så meget derhjemme. Det handler meget om indretning, hvis du skal skabe god stemning på dit hjemmekontor. Men det handler også om frisk luft og de rigtige rammer. Her får du lidt tips til, hvad du kan gøre for at øge din produktivitet og nyde hjemmearbejdspladsen til fulde.

Kom i tøjet og i gang og hold pause udendørs

Det første, du skal gøre om morgenen, er selvfølgelig at rede seng og komme i tøjet. Selvom det kan være fristende at arbejde i morgenkåben, så bliver du bare skarpere af at komme i arbejdstøjet. Hjernen skal nemlig også indstille sig på at gå på arbejde, og når du ikke har cykel- eller køreturen om morgenen til at vågne, så må handler det kun om at komme i tøjet.

Kaffe hjælper selvfølgelig også på det. Husk at eventuelt at bruge din pause på at komme en tur udenfor. Et kvarters gåtur rundt i kvarteret kan give dig et mental pusterum, hvor du lige får ladet op. Frisk luft er enormt vigtigt for at holde vores hjerner i gang, så udnyt dine pauser til at få lidt luft.

Få styr på hjemmekontoret

Når det kommer til hjemmekontoret skal du sørge for, at du ikke bliver distraheret. Gør dit skrivebord er så ryddeligt som muligt og fjern alt det, der fjerner fokus fra arbejdet. På den måde skaber du et arbejdsrum, hvor du kan trives og ikke bliver afbrudt hele tiden.

Derfor er det også vigtigt med lukkede døre, hvor du kan være i fred. Måske trænger dit hus i det hele taget til at blive frisket op med nye døre og vinduer. Det kan være at den gamle facadedør trænger til at blive skiftet. Sørg også for at lufte ud på kontoret indimellem. Det giver dig nemlig et bedre arbejdsmiljø, når du kan få noget ilt ind på kontoret et par gange i løbet af dagen.