Sponsoreret artikel

Kom sovende til succes med et nyt senge tilbud

Et gammelt dansk udtryk lyder, at "man ikke kan komme sovende til succes". Men er det nu også sandt? Kan det rette senge tilbud være nøglen til succes?

Man kan ikke komme sovende til succes. Sådan lyder et dansk udtryk, der i virkeligheden nærmere er blevet til et mantra. Men er det nu også helt sandt?

Det er efterhånden blevet almen viden, at vi mennesker har brug for en god nats søvn for at fungere ordentligt. Et voksent menneske har i gennemsnit brug for 7-8 timers sammenhængende søvn for at være udhvilet. Og får vi ikke dækket vores søvnbehov tilstrækkeligt, har det en række konsekvenser – ikke blot på helbredet, men også på vores succes.

Du har formentlig allerede prøvet det – at møde ind på arbejdspladsen med grus i øjnene, bly i skoene og øjenlåg tunge som sten. Effektiviteten er på lavpunktet, og du ser mest af alt frem til, at det bliver eftermiddag, og du kan forlade arbejdspladsen med værdigheden bare nogenlunde i behold.

Det er ikke på dage som denne, at vi udretter store mirakler, får vigtige aftaler i hus eller gør os (positivt) bemærket på jobbet. Vi er ramt af søvnmangel – og denne søvnmangel hindrer os i at få succes på jobbet.

Kom i seng – i den rette seng

Og hvorfor havner vi så alligevel i søvnunderskud, når det nu har konsekvenser for vores succes?

Som oftest skyldes det, at vi kommer for sent i seng, og at vi sover dårligt. Det er selvfølgelig dårligt nyt, men den gode nyhed er, at det trods alt er nemt at gøre noget ved. Hvis du skal op kl. 6 næste morgen – ja så skal du sørge for at komme i seng senest kl. 23. Et regnestykke, de fleste kan klare.

Men hvad så med søvnkvaliteten? Hvordan forbedres den?

Start med at se på den seng, du ligger i. Sover du godt i den? Er den komfortabel at ligge i? Hvis svaret er nej, er det nok på høje tide at gå på jagt efter et nyt senge tilbud. Der findes masser af gode senge til gode priser, og den dyreste seng er ikke nødvendigvis den bedste for dig. Med et nyt senge tilbud kan du altså for en relativt lille investering finde frem til en god seng, der sikrer dig en god nats søvn.

Et senge tilbud er ikke blot en investering i en ny seng – det er en investering i dit helbred og i din nattesøvn. Med den rette seng mindsker du risikoen for, at du igen står mandag morgen på kontoret og ligner noget, katten har slæbt ind. I stedet er du parat til endnu en dag med succes på jobbet – frisk og veludhvilet. Og kan man sætte en pris på det?