pexels

Sponsoreret artikel

Sprøjtestøbte komponenter til medico og industri

Medicoindustrien og industribranchen generelt er hårdt præget af konkurrence, og derfor er det vigtigt at have en produktionsvirksomhed, der kan levere komponenter i høj kvalitet til en fornuftig pris.

Hos Carmo får du sprøjtestøbte komponenter i højeste kvalitet, og virksomhden har stor erfaring med at producere komponenter til medicinsk udstyr og industrien. Carmo er en af de førende producenter af sprøjtestøbte komponenter i Danmark, og virksomheden har stor erfaring med at producere komponenter i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at få komponenter i højeste kvalitet, når du bestiller produkter hos Carmo.

Hvem er Carmo A/S?

Carmo A/S er en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion af komponenter til medicinsk udstyr og industrien. Virksomheden står for hele processen, idet de både designer, producerer og sælger sprøjtestøbte medico- og industritekniske plastkomponenter i høj kvalitet. Virksomheden er eksperter i det mest avancerede sprøjtestøbningsarbejde, ligesom de arbejde med 3D print-støbning. Med virksomhedens 3D printer tilbyder de støbeforme og sprøjtestøbning af kundernes prototyper i de ønskede materialer. Carmos mission er at levere innovative løsninger inden for medicinsk udstyr og andre teknologisk avancerede områder i industrien. Carmos er at producere komponenter, som skal HF-svejses. Dette med særligt fokus på ventiler, forstærkningsringe og komponenter til medicinske poser til væske. Carmos producerer en del komponenter i PVC, men 50 procent af deres omsætning kommer fra andre plastikmaterialer.

Leveringsdygtige i komponenter til medico og industri

Carmo A/S er en virksomhed, der leverer komponenter til medico- og industriprodukter. Carmo har mere end 60 års erfaring og har siden begyndelsen udviklet sig til at være en af de førende producenter af komponenter til medicinsk udstyr og andre tekniske produkter til industrien. Carmo producerer egne produktporteføljer med blandt andet pålidelige specialventiler. Deres sprøjtestøbte medicokomponenter bliver eksempelvis brugt til:

  • Afløbsventil, hætter, konnektorer og rørflanger til producenter af urinposer.
  • Spike ports til producenter af infusionsposer.
  • Påfyldningsventiler til producenter af ernæringsposer.
  • Sikkerhedsfastgører til producenter af ID-armbånd.
  • og meget mere.

Carmos tekniske komponenter produceres i en lang række forskellige PVC-kvaliteter og dækker blandt andet over komponenter som:

  • Svejsbare sejlringe og attachments til brug på PVC-folier, PUR-folier eller forstærkede materialer.
  • Ventiler til oppustning, overtryksventiler og vakuumventiler.
  • Gevindflanger og hætter til brug med flydende eller tørt materiale.
    og meget mere.

Kvaliteten af Carmos produkter er altid af højeste kvalitet, og de overholder alle relevante standarder. Carmo leverer både standard- og specialløsninger efter kundens behov – hurtigt og effektivt.

Carmo leverer kundespecifikke løsninger til medico og industri

Carmo har mange års erfaring inden for udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger til medico- og industrikunder. Carmo arbejder tæt sammen med sine kunder for at finde de optimale løsninger, der matcher deres behov. Carmo har et bredt udvalg af produkter og teknologier, som gør det muligt for virksomheden at levere løsninger til en bred vifte af producenter og virksomheder. Carmo er i dag en af Danmarks førende leverandører af kundespecifikke løsninger inden for komponenter til medicoindustrien og industrien generelt. Virksomheden beskæftiger rigtig mange medarbejder, hvoraf de fleste arbejder på virksomhedens hovedkontor i Espergærde. Carmo A/S leverer løsninger til både danske og internationale kunder, og eksporterer varer til hele verden. Ud over deres kontor i Danmark holder de også til i Frankrig. Derfor er virksomheden i stand til at forsyne deres kernemarkeder og kunder inden for kort tid.

Carmo – en miljøbevidst virksomhed

Carmo er en miljøbevidst virksomhed, idet virksomheden konstant arbejder på at effektivisere deres brug af ressourcer. På den måde forsøger de at forbedre deres klimaftryk. De har øget virksomhedens fokus på deres CO2-udledning, ligesom de har sat specifikke mål for, hvordan de kan blive bedre til at reducere deres CO2-udledning. Det gør de ved løbende at teste og implementere andre alternativer til plastmaterialer, ligesom de genbruger overskydende materialer i produktion for at mindske spild. Endeligt fokuserer Carmo på deres egne energiløsninger, hvor de sigter efter at undgå fossile energikilder så vidt, det er muligt. Desuden arbejder Carmo aktivt med to af FN’s Verdensmål, nemlig verdensmål nr. 8.4 og 9.5. Begge mål handler om at øge effektiviteten i brugen af ressourcer og om at opgradere virksomhedens teknologier for på den måde at reducere klimaaftrykket. Virksomheden har lagt nogle gode og effektive handleplaner, der skal sikre, at Carmo arbejder med begge Verdensmål på den bedst mulige måde. Carmo er altså en virksomhed, der gør en stor indsats for at være så miljøvenlig som mulig. Det er positivt, da det viser, at Carmo tager et væsentligt miljøansvar på sig og gør noget aktivt for at beskytte klima.

Sprøjtestøbte komponenter er en vigtig del af mange medicinske og industrielle produkter. De kan have en lang række forskellige former og størrelser, og de kan fremstilles af mange forskellige materialer. Carmo er eksperter indenfor området og har stor ekspertise, når det kommer til sprøjtestøbning af diverse komponenter. Carmos ekspertise inden for sprøjtestøbning af komponenter giver netop virksomheden mulighed for at levere komponenter i høj kvalitet til kunder verden over. Der er nemlig et bredt udvalg af støbematerialer, som virksomheden kan bruge til at fremstille komponenterne.