;
sponsorbet

Sponsoreret artikel

Vælg den rigtige bank til erhvervet med MyBanker

Det kan være en svær beslutning at vælge bank, hvad end man vil skifte bank eller bare finde en til at starte erhvervet med. Dette kan den danske virksomhed, MyBanker, dog på mange måder være løsningen på. 

MyBanker

Mybanker er en dansk virksomhed, vis service fokuserer på at bygge bro mellem borger, samfund og banksektoren. Dette inkluderer selvfølgelig også erhvervslivet, hvis der skulle være brug for et bankskifte, eller man lige har startet et erhverv. Så uanset hvad, kan man få hjælp til at vælge den rigtige bank – skift bank med MyBanker

En vigtig detalje ved MyBanker er også, at det er en gratis service. MyBanker tjener til gengæld sine penge gennem et samarbejde med hele 130 danske bank-filialer landet over, og hver gang en bank får en ny kunde gennem MyBanker, tjener virksomheden på det. 

Hvorfor vælge MyBanker?

MyBanker sikrer tre betydningsfulde fordele for potentielle kunder. Den første er, at det selvfølgelig ikke koster noget at bruge en service, som gør det nemmere at finde den rigtige bank. På den måde kan det altid give god mening at benytte MyBanker, hvis man har brug for lige netop dette. Den anden er den konkurrence, der findes mellem de forskellige banker, som samarbejder med MyBanker. For denne konkurrence indebærer, at hver enkelt bank skal yde en indsats for at overbevise kunderne om, at den specifikke bank er det rette valg. Den tredje fordel kan findes ved selve ansøgningen, da denne er baseret på de behov, man som virksomhed har. På den måde kan man finde skræddersyede tilbud fra diverse banker, som naturligvis kun øger chancen for, at man finder den rigtige. 

Hvordan kommer man i gang?

Det er heldigvis ikke besværligt at komme i gang med sin ansøgning, så man kan finde den rigtige bank. Først udfylder man en formular, som inkluderer de ønsker og behov, man måtte have. Herefter indhenter MyBanker de tilbud, som passer til de førnævnte ønsker og behov, hvorefter man frit kan vælge mellem de tilbud, som man finder hos MyBanker. Disse tilbud er helt uforpligtende, så det er helt frit, hvad for et tilbud man vælger, og om man overhovedet vælger et. 

Og hvis man ikke er interesseret i at stå med dette alene, kan man frit og uforpligtende benytte en af MyBankers kundesupportere, så man kan få den nødvendige rådgivning. På den måde er det blevet nemmere og hurtigere at finde en bank, der lever op til kriterier, man som kunde måtte have.