3.2 Betalingskortvirksomheden Nets blev solgt til italienske Nexi i en handel til en værdi af 45 milliarder kroner.

Leder

Velkommen til InsideBusiness #36

Endnu et opgør ulmer i den danske advokatbranche, hvor fire markante profiler nu forlader Bruun Hjejle. Vi fortsætter vores intense dækning af M&A-området med en gennemgang af Polaris’ investeringer, et højspændt konsulentmarked for due diligence-ydelser, og så er den nye HDI-direktør ugens insider.

Der har været krig på de interne linjer i en række advokathuse de senere år, og et opgør har også ulmet gennem længere tid hos Bruun Hjejle. Fire centrale profiler siger nu farvel til kontoret og går blandt andet til rivalen Plesner.

Dernæst går vi tæt på udviklingen på det specifikke konsulentområde, som omhandler due diligence, hvor aktørerne melder om alt udsolgt. Og vi bliver på M&A-området, hvor Morten Johnsen minutiøst gennemgår virksomhederne og udviklingen i porteføljen hos Polaris.

Ugens Insider er Rasmus Toft Jørgensen, som er ny direktør hos HDI Global. Han gør rede for strategien på et særdeles spændende tidspunkt for erhvervs- og industriforsikringer.

I denne uge har vi også haft fokus på landets børsbanker, hvor vi går tæt på kapløbet mellem Nordea og Danske Bank. Vi bliver lidt i banksektoren, hvor Peter Nyholm i Redaktørens Analyse går bag kulissen i fusionen mellem Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank, hvor Nykredit og Arbejdernes Landsbank trækker i trådene.

Læs også om pensionsbranchens gådefulde værdiansættelser og om Gefion Forsikring, der overraskende ser ud til at kunne lukkes uden at gå konkurs. Det sparer sektoren for nok en milliardregning.

På kultursiderne anmelder vi dramadokumentaren ’Operation X’, hvor Danske Banks gældsinddrivelser er i sigtekornet.

 

God læselyst!

InsideBusiness-teamet