bog 31 web

Lifestyle

Digital darwinisme 

Digital transformation starter altid med lederen. Den succesfulde leder ved, at kunden ikke er en genstand for en big data-strategi; kunderne er udgangspunktet. Dermed bliver digitalisering et middel til at skabe værdi. De ledere, der har evnen til at udnytte big data til at transformere virksomheden, vil sikre værdiskabelse for kunden.  Det er de centrale budskaber i bogen ’Disrupt your mindset to transform your business with big data’. 

Første skridt på rejsen mod digital transformation er, at du tør udfordre dit mindset. Bogen giver en værktøjskasse til, hvordan du skal arbejde med din mentale transformation, herunder hvordan du som leder kan arbejde med strategisk tænkning og dermed forbedre din organisations forudsætninger med det formål at sikre værdiskabelse med big data.  

I bogen får du redskaber til, hvordan du lærer at identificere og ændre dit ledelsesmæssige mindset for at kunne: 

  • møde organisationens presserende behov for digital lederskabsudvikling 
  • understøtte organisationens strategiske tilgang til at interagere med kunder og interessenter på helt nye måder 
  • sikre optimal anvendelse af big data-teknologi i organisationen 

Bogens forfattere har skabt webuniverset yourbigdatamindset.com, hvor det er muligt at identificere sit dominerende ledelsesmæssige mindset samt sammenligne sine resultater med sine kollegaer og andre ledere – både inden for samme branche og på tværs af brancher. 

Fakta

Disrupt your mindset to transform your business with big data
Af Pernille Rydén, Torsten Ringberg og Per Østergaard Jacobsen
Forlag: Scandinavian Book A/S
Sideantal: 264

Sprog: Engelsk
Pris: 350 kroner

ISBN-13:9788799571420

5 af 6 stjerner

Forandring er forandret 

Den teknologiske udvikling har forandret vores opfattelse af forandring. Digitaliseringen driver oftere og oftere organisatoriske forandringer. Det er en kendsgerning, at vi er i en verden, hvor teknologier og markedet ofte udvikler sig hurtigere, end organisationer kan følge med.  

Forandringshastigheden er accelereret, og nye start-ups bryder frem – nærmest fra den ene dag til den anden – og disrupter hele industrier og organisationer med en hæsblæsende hastighed. Forandring er forandret. 

Styrer du gennem forruden eller bakspejlet? 

“Mindset eats big data strategy for breakfast!” Er du i stand til at evaluere de nye disruptive forretningsmodeller ’udefra og ind’? Er du i stand til at håndtere de muligheder, som big data giver? Har du overvejet de menneskelige begrænsninger, der følger med stigende kompleksitet og krav til forandringsvillighed samt agilitet? Måske realiteten er den, at danske ledere ikke formår at skabe mening med forandringerne – i hvert fald ikke i en sådan grad, at kunder, interessenter og organisationer nødvendigvis finder det værdiskabende.  

Bogen formår at skabe et godt overblik over temaet big data, og hvilke ledelsesmæssige udfordringer den teknologiske virkelighed medfører.  

Derudover byder den på interessante cases, der hjælper med at omsætte fire dominerende mindset i praksis – og gør den dermed mere anvendelig. 

 

Af Stine Sofie Bisgaard, Hildebrandt & Brandi ssb@hildebrandtbrandi.com 

 

LÆS MERE

Sportens verdens som udgangspunkt

Bliv en succes med forståelse af netværk

Sådan skabes tillid i organisationen

Vi anmelder Lars Tvedes bog om iværksætteri 

Boganmeldelse: Brug helt ny rekrutteringsform