Danske-Bank-in-society-High-Res

Inside story

Gense årets mest læste artikler

InsideBusiness holder sommerferie frem til begyndelsen af august. Gense i mellemtiden de mest læste InsideStories i første halvår 2017.

 1. Årets mest læste artikel i InsideBusiness blev afdækningen af ledelsesuro i Danske Banks pensionsselskab Danica.

 2. Den næstmest læste artikel blev afdækningen af en de mest opsigtsvækkende og overraskende fyringer i dansk erhvervsliv i mange år. Den dag i dag er Søren Dal Thomsens exit fra AP Pension stadig indhyldet i mystik og spekulationer.

 3. På tredjepladsen finder vi  også en spændende pensionshistorie. Vi går bag kulisserne og beskriver, hvordan Danske Banks Danica overvejer at købe SEB Pension i Danmark.

 4. Også serien om kapitalfondenes guldæg og de sorte får blev meget læst. Især artiklen, der gennemgår investeringerne hos Axcel og Polaris.

 5. Artiken om de talrige retssager, der ramte Stadil-familien efter opsigtsvækkende fyring, blev også en af årets mest læste.

 6. Det gik også land og rige rundt, da vi beskrev, hvordan bankerne med Jyske Bank i spidsen hæver priserne på danskernes udlandsrejser.

 7. Også Nykredit og debatten om stigende bidragssatser og en kommende børsnotering har fyldt meget. Det gjaldt også artiklen – Direktionsvognen og huset er solgt og vinen. Nykredits topchef sætter ny retning.

 8. Lidt overraskende er en historie om landbrugets krise også en af de mest læste. Det var artiklen om Sparekassen Kronjylland, der begærede en ung landmand konkurs efter  bare 11 måneder.

 9. Det blev også omdiskuteret i store dele af mediebranchen, da InsideBusiness afslørede, at Berlingskes topchef Mette Maix var på vej væk til fordel for et job som direktør for Flying Tiger. I dag er hendes exit forlængst en realitet.

 10. Det blev også læst intensivt, da vi kårede Danmarks bedste topchef med baggrund i en lang række investorers vurderinger af eliten af dansk erhvervsliv.

 11. En gennemgang af vinderne og taberne i forsikringsbranchen efter første halvår ud fra to særlige nøgletal blev også meget læst.

 12. Det er også værd at genlæse, da vi afslørede, hvordan tvivlsomme kontrakter hos tandlæger truer kapitalfonds satsning på at opbygge en succesrig tandlægekæde.

 

God læselyst og sommer

 

Peter Nyholm og Morten Johnsen